torstai 27. marraskuuta 2014

32: Kuukauden kuulumisia

...kera laadultaan hohkaavien kännykkakuvien!

En olekaan tähän blogiin aikaisemmin pelkästään päivitellyt kuulumisiani enkä ensimmäisen postauksen jälkeen käyttänyt sen pahemmin kännykkäkuviakaan. Nyt aion tehdä kuitenkin molemmat.


Eilen oli sisäisen varusteurheilijani iso huippuhetki, sillä ostin perhetutultamme kolme ihanaa huopaa! Sain vihdoin unelmoimani kisahuovan ja sen lisäksi kaksi muuta, jotka tuoksuvat maalaisladolta ja tulevat hyvään käyttöön. Ensimmäisessä kuvassa näette Nellan, Nella hyväksyi huovat pedikseen samantein ja sai peitonkin päälleen. Aion koittaa koristella kisahuopaa kotikonstein ja kirjoittelen siitä kenties myöhemmin ;)


Petrus ja Petruksen rasittunut jalka. Ruunalla sujuu hienosti ja jalkakin on parantunut :) Petruksen kanssa ollaan lähennytty ihanasti, kun on päässyt viettämään höppänän kanssa niin paljon aikaa. Kaikki turhautunut seisoskelusta tullut energia on vaan ruvennut purkautumaan huonoina käytöstapoina - we'll work on that!


Viime viikkojen ratsu Josefine, ja menestyksekäs kilpakumppani, vaihtui viime perjantaina Kasperiin. Kuvassa Jossu rentoutuneena mukavan ratsastuksen jälkeen viltti päällä lämmittämässä ja sain jopa harjattua hepan pään ilman mutkia, mikä on siis saavutus! Kuvassa myös erityisbalsamilla hoidetut saappaat, ihan kuin uudet. Omistan ratsastussaappaiden lisäksi ruskeat jodhpurit joihin on etsinnässä saappaanvarret, nämä tulevat varmaan joulupukin säkistä sitten alle kuukauden päästä!

Viimeisenä muttei vähäisimpänä löysin kaksi ihanaa muistoa Imatralta... Ihanat maastoreissut vuononheppa Nupun kanssa ja sen jälkeiset hoidot shettiksen kera!


En tiedä olenko ainoa, mutta lumen sulamisesta huolimatta odotan innolla talvea ja joulua! Joululahjashoppailut alkavat tällä viikolla ja unelmoin jo viikonloppuna pidettäviä pikkujouluja ja ennen jouluaattoa koittavaa jouluratsastuskatrillia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti