sunnuntai 7. joulukuuta 2014

33: Make Someone Happy

Ihanassa kuvassa viime vuodelta poseeraa ponineiti Karoliina

En ole Coca-Colan fanittaja, itseasiassa en pidä siitä lainkaan. Rakastan kuitenkin sen joulumainoksia, niiden sanomia ja lauluja. Joulu on antamisen aikaa minulle, rakastamista, onnea, lunta ja punavalkoista pukeutumista!

It's so important to make someone happy,
make just one someone happy.
Make just one, heart to heart you.

Viime viikon lauantaina oli ratsastusseuramme pikkujoulut, joka on joka vuosi yhtä ihana, lämminhenkinen ja maukas tapahtuma! Päivä kului jouluherkkujen, ystävien ja lahjojen ja palkintojen parissa. Itse tepastelin eteen hakemaan kolme kertaa mukavia yllätyksiä - valokuvauskilpailun kannustuspalkinnon ja ihanat talvisukat, Rasmuksen Majoran Cup-sijoituksen ja nätin (tarpeeseen tulevan!) riimunnarun ja C-merkkini todistuksen. Myös Cabu sijoittui Cupissa mutta toinen hoitaja haki sen hienon palkinnon! Olen ylpeä mun pojuistani <3


Tämmönen kiva posse
Pahoittelen huonohkoa kuvaa :(
Blogi sai tänään ihanan punaisen jouluilmeen. Seuraavassa postauksessa saatte kuulla uudesta ratsututtavuudestani, jonka nimi kuvien kera paljastuu viikon päästä. Muita bloggausaiheita ovat myös 21.12. päivä pidettävä jouluratsastuskatrilli, jota en malta odottaa yhtään!

 Hyvää Joulun odotusta pienelle mutta ihanalle lukijakunnalleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti