lauantai 28. helmikuuta 2015

40: Wanhojen tanssit 2015

(Pahoittelen postaamisen kestoa! Teknologian kanssa koetut ongelmat on nyt selätetty ja pääsin tietokoneelle tämän julkaisemaan.)

Nyt ne on ohi!
Vuoden odotus, kuukausien stressaus, kahden päivän ilo, onni, hauskanpito ja pienet ongelmat. Meillä tanssit tanssittiin kahtena päivänä, torstaina ja perjantaina. Torstain esitys oli vanhemmille ja perjantain oppilaille - torstai-iltana menimme myös syömään Kulosaaren Casinolle ja perjantaina jatkoille Circukseen.

Molemmat tanssikerrat meni mainiosti, toki oli vaikeuksia kuten hiertävät kengät (muistakaa oikeasti ottaa paljon rakkolaastareita mukaan tai panostaa etukäteen tosi hyviin kenkiin!) ja helmaan kompastumiset. Rakkolaastareiden lisäksi hakaneulat ovat must juttu.

Meillä tansseja oli yhdeksän - alkuvalssi, cicapo, gay gordons, wienervalssi, tango, grand square, virginia reel, rock ja oma yllätystanssi (esitimme ne samaisessa järjestyksessä). Määrä on ihan keskimääräinen, itsestä tosin tuntui, että tanssimme vähän tansseja, sillä joissain lukioissa tansseja oli reilusti yli kymmenen.

Itse osallistuin Wanhojen järjestämiseen aktiivisesti, sillä halusin vaikuttaa siihen miltä ne näyttävät ja mitä tapahtuu. Olin wanhojen toimikunnassa, jossa vastasin virallisen valokuvaamisen järjestämisestä ja wanhojen ns. kyykytyksen videoinnin järjestämisestä muunmuassa abishowtamme varten. Autoin koristeiden suunnittelussa ja ostossa ja vastasin raha-asioista. Suosittelen kaikkia osallistumaan tällaisiin asioihin, jos koette että tiedätte millaisen päivän itsellenne ja ystävillenne haluatte ja pystytte organisoimaan sen! Toimikunnassa oppi paljon konkreettisia tapahtumanjärjestyksen asioita, kuten ajoissa liikkeelle lähtemisen tärkeyden. Kaikki kannattaa todella tehdä, ostaa ja varata ajoissa.

Nää kaksi päivää hujahti aivan liian nopeasti mutta muistot korvaa sen kyllä! Upeiden ystävien kanssa mekkoloistossa ja viimeiseen asti tälläytyneenä oli upea tanssia ja pitää hauskaa <3 Wanhojen huipennus mahtavan musiikin parissa Circuksessa oli hyvä lopetus 2. vuodelle ja upea aloitus abivuodelle!

Upea lakanamme!
Tangotaivutus (surkea laatu, tiedän)
Asialliset rakkaat <3
Nämä kuvat omasta tanssista!We believe we can fly

 
Tässä tällainen, varsin kuvarunsas kertomus minun Wanhoistani, jotka menivät ihan liian nopeasti ohi. Tulossa alkuviikosta hevosasiaa!

4 kommenttia:

 1. Wau ihania mekkoja ja juhlatunnelmaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! :D Olisipa samoissa tunnelmissa vieläkin...

   Poista
 2. karzi ♥♥♥♥♥ eivaa tanssit tosi hyvin ;) + oot upee ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annaseni <3 Teidän salia kelpasi lainailla!

   Poista