sunnuntai 28. syyskuuta 2014

23: My talliday

Olen ottanut niskasta itseäni ja saanut aikaiseksi jotain, mikä kuuluu jokaisen nykypäivän bloggaajan työkalupakkiin - päivävideon! Minun (lauantai)päiväni pitää sisällään mitä muutakaan, kuin hevosia. Tänä lauantaina menin puuhaamaan arjesta poiketen tallille ja sain siinä samassa kuvattua videoon materiaalia oikein kiitettävästi. Puuhasin kipeiden hevosten, huomionkipeiden hevosten ja muutenkin ihanien hevosten seurassa :)

Perjantaina ratsastin Londa-nimisellä hevosella, joka on suhteellisen uusi ratsututtavuus itselle mutta oikein mukava sellainen! Vuosi takaperin hyppäsin sillä estejaksoni ja olen sitä ennen mennytkin sillä vain kerran koulua. Londa oli todella ihana ja hauska ratsastaa, todella vaativa mutta ajan kanssa varmasti opettaa mulle tärkeitä asioita. Pääpaino tunnilla oli omassa tasapainossa, käsien vakaudessa ja hevosen suoruudessa. Hyvä tunti oli ja odotan innolla seuraavaa!

Londa aikaisemmin keväällä!
Päiväni tallilla kesti rapsakat 7 tuntia, joten niiden tiivistäminen noin 10 minuutin videoksi oli mielenkiintoinen urakka.

Tässä muutama ihana kuva ja sitten itse video, enjoy!

No makeup-style, toisinsanoen tallilookkini!
Beethowen eli Putte
Toissapäivän ratsu, Londa!
Petrus!
<3


p.s. Parin viikon päästä Vihdin ratsutallilta taas kuulumisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti