sunnuntai 18. toukokuuta 2014

03: Pokaali, pizza ja täyttä laukkaa
Tällä kertaa runsas kuvapostaus kuluneilta päiviltä! Auringossa kärähtäneenä olen palannut mahtavalta seuramestaruuspäivältä, joka oli täynnä ihania ystäviä, hyviä kuvia, aurinkoa, pizzaa ja onnistumisia! Mukaan mahtui myös naurua, aurinkovoidetta ja pokaaleja.

Perjantaina ratsastin taas Jollylla, jes! Tunti meni mahtavasti, vaikeasti, mutta hyvin ja lopputunnista paremmin kuin viimeksi. Löysimme säädöt aivan mahtavasti laukkaan ja pystyin säätelemään hevosen askelta aivan mieleni mukaan - ihanaa. Tällä kertaa kuvaaja oli mukana ja saatte ihastella muutamaa onnistunutta otosta, kuvista kiitos ystävälleni Millalle.Huomaatte varmasti, että oikeanlainen liikkeeseen mukautuminen on vielä kaukana...
Mahtavat laukkaympyrät eivät jättäneet kylmäksi!!

Hieno poni<3
Jolly on tosiaan lähes 174cm korkea ruunapoika, zweibrücker rodultaan ja Belgiasta Suomeen tullut. Oli suurimman osan tunnista hyvin jännittynyt meluisan ympäristön takia (on hyyvin herkkä!) mutta rauhoittui vihdoin loppuraveissa ja -laukoissa.

Ennen tuntia otimme myös kuvia Beethowenista hoitajan kanssa ja aivan ihania kuvia Rasmuksen kanssa, meidän kuvistamme kiitos maagiselle Kiralle!

Minustakin kerrankin kuva!


tui pupuli


Sunnuntaina olin seurani seuramestaruuksissa katsomassa ja avustamassa! Olin alunperin sopinut vain kuvaavani, olevani kassaneitinä (ja leipovani) ja laittavani kaverini yhden ponin valmiiksi kisoja varten. Päädyin kuitenkin laittamaan Rasmuksen sen ratsastajalle ja avaamaan porttia Helppo C-luokassa. Tämä ei yhtään haitannut, saimpahan aurinkoa ja tekemistä! Vaikka paloin otsasta ja toisesta olkapäästä, oli päivä sen arvoinen kuten aina.

Tässä teille mielestäni parhaimpia otoksia tältä päivältä! (EI KOPIOINTIA!)


Tällaista tällä kertaa! Nyt tsemppiä kaikille tuleville viikoille, jaksetaan vielä viimeiset päivät ennen kesälomaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti