torstai 22. toukokuuta 2014

04: Poika saunoo

Aivan mahtavaa! Suomi taistelee leijonansydämin MM-kullasta - hienoa pojat! Suomi on todistanut muulle maailmalle, että pohjamudista noustaan ja ryhti kasvatetaan takaisin, vaikka meidät kuinka puskettaisiin maahan.

Kesä on saapunut pohjolaan ja sen kunniaksi järjestimme kuvaussessiot kaverini Kiran kanssa. Ostin tiistaina aivan ihanan hameen, joka pääsi sitten kuvauksiin mukaan. Tässä hieman kuvia ihanasta päivästä ja missä muualla sitä olla, kuin metsässä. Puskajussit kunniaan!

Kuvat on otettu omalla kamerallani, rakkaallani. Kyseessä on Nikon D3100, täysin perusjärjestelmäkamera vailla luksusominaisuuksia ja vaativan tason putkia ja runkoa. Olen kuitenkin pitänyt kamerasta siitä lähtien, kun sain sen ja tuossa se on rinnalla pysynyt. Jonain päivänä aion säästää parempaan putkeen mutta juuri nyt opiskelijabudjetissa ei ole joustovaraa... Tämän hetkiset putkeni ovat kittiputkia, eli paketissa mukana tulleita ja ne ovat 55-200mm ja 18-55mm. Käytän ensimmäistä useimmiten, sillä lyhyempi on hieman rikki ja yksinkertaisesti valovoimaltaan huono.
Jumaloikaa Kiran ihania kenkiä!


Pelkästään mahtavan fiilistelyn ja Cabun selkään kaipaamisen takia tässä myös muutama kuva viimeisimmiltä treenikerroilta! Tallilla ovat alkaneet hevosten syöttelykaudet, eli saamme viedä hevosia nurmea syömään. Siitä jo viimeistään tietää, että kesä on tullut! (Ja tallipääskysistä!)Rakkauspakkaus <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti