maanantai 15. helmikuuta 2016

Mitä ei ole varastettu, löytyy aikanaan

Helmikuu on edennyt tyhjissä, vaikkakin työntäyteisissä tunnelmissa. Kevään ylioppilaskirjoitukset ovat alkaneet, penkkarit ovat torstaina, valmistumiseen on alle kolme kuukautta - pää on kieltämättä pyörällä.

Ylpeä taiteilija ensimmäisessä taidenäyttelyssään

Plakkarissa on myös päälle kaksi viikkoa ilman Leppävaaraa ja hevosia. Viimeksi kesälomalla otin taukoa hevosista tällä tavalla. Lyhyt tauko on saanut huomaamaan miten paljon ne hevoset pyörittivät elämääni, jossa on toki viimeisen lukiokevään ansiosta paljon kaikkea. Koska kaipaus hevosten pariin on kova, olen tällä viikolla lähettänyt useampaan osoitteeseen viestiä hoitohevosista, vuokrahevosista ja muista sopimuksista. Etsinnässä on siis uusi hevosystävä! :)


Vielä ei ole onnistanut, enkä näin nopeaa toimintaa uskaltanutkaan toivoa. Uudistusten toivossa, ja äkkinäisen kevään ja sitä seuranneen "takatalven", olen kuitenkin muovannut blogin keväisempään malliin. Kevään edetessä tämä heppatyttö toivoo kovasti löytävänsä uusia tuulia harrastuksensa alle, muodossa tai toisessa.


Ensisijaisesti etsin tällä hetkellä hoitohevosta, sillä opiskelijabudjetointini takia harmillisen moni ihastuttava vuokrahevonen jää pois. Ehkäpä voitan vielä lotossa ja voin pistää haisemaan hevospuolella ;) Jos te ihanat lukijat tiedätte, että jostain löytyy rakastavaa ja ahkeraa hoitajaa/ratsastajaa vailla oleva hevonen, kertokaa ihmeessä. Olen enemmän kuin innokas pääsemään hevosten pariin.


Seuraava asia liittyykin vahvasti siihen, miten isken itseni hevosten seuraan. Omistukseeni on nimittäin löytynyt uusi kameranputki! Tamronin 70-300mm putki on ollut unelmana jo jonkun aikaa ja vihdoinkin budjetista venyi sen ostamiseen, mikä tarkoittaa sitä, että erittäin mielelläni lähden kuvaajaksi! Jos siis kaipaat melko osaavaa hevos/eläin/ihmis/luontovalokuvaajaa, ota yhteyttä ja sovitaan molemmille sopiva päivä :) 
Kuvajälkeä saa tutkia tarkemmin kuvasivustoltani, jolle pääsee navigaation linkistä "kuvasivusto".

Toivottavasti kaikkien kevät on lähtenyt upeasti käyntiin, koin tarpeelliseksi selvittää pienelle lukijakunnalleni, mitä elämä on itselle tuonut tullessaan!

2 kommenttia: